Вход за клиенти
Забравена парола
 • -
 • A
 • +

назад Въпроси и отговори

 • Какво предлага сайта Tereza.bg ?

  Сайтът представя системата за управление на персонала Тереза. Тереза обхваща всички трудово-правни и административни отношения с персонала, с цел ефективното му управление. Тереза се предлага на сайта Tereza.bg като услуга - под наем срещу абонаментна такса или като закупите лиценз.

 • Покупка на лиценз за Тереза или под наем на Tereza.bg ?

  Двете версии на Тереза се различават по начина на предоставяне на софтуера и договорните отношения между Тонеган ООД и клиента. На сайта Tereza.bg системата се предлага като услуга под наем срещу заплащане на месечна такса.  Покупка на лиценз препоръчваме на клиенти, които имат специфични изисквания за управление на човешките си ресурси. При колебание коя версия е подходяща за Вашата компания можете да се свържете с нашите консултанти на sales@tereza.bg.

 • Какви са предимствата при ползване на софтуер под наем ?

  Тереза под наем има редица предимства пред традиционния подход за предлагане на системи за управление на човешките ресурси. Не правите първоначална  инвестиция, плащате според използваното от Вас и  не плащате за поддръжка. Калкулацията на месечна такса и регистрация за тестов период можете да направите на страницата абонаментни планове.

 • Искам да изпробвам системата, имате ли демо версия ?

  За да започнете да използвате системата е нужно единствено да се регистрирате на страницата абонаментни планове. При регистрация всички потребители  получават едномесечен безплатен период в системата. Предлагаме и безплатна версия за фирми с до 5 човека персонал.

 • Има ли ограничение от къде влизам в Tereza.bg ?

  Tereza.bg е уеб базирана система, ако имате интернет тя е достъпна за Вас от всяка точка на света.

 • Има ли препоръки за повишаване на сигурността при ползване на Tereza.bg ?

  При разработването на Тереза ние сме следвали най-новите тенденции и технологии за разработка на софтуер с цел да създадем надеждна и сигурна система за нашите потребители. Препоръките ни към потребителите са:

  Създавайте отделни акаунти за всички подчинени потребители в системата.
  Внимателно конфигурирайте правата на достъп на подчинените потребители.
  Не давайте паролата и потребителското си име на друг.
  Използвайте сложни пароли в системата.
  При приключване на работа в системата излизайте чрезбутона изход.
  Използвайте актуална версия на предпочитания от Вас  уеб браузър.
 • Защитени ли са моите данни в системата Tereza.bg?

  Едно от предимствата на модела, по който се предлага уеб базираната система Tereza.bg, е отделянето на много голям ресурс от страна на разработчиците и на дейта центърът за защита на информацията в системата. В допълнение към надежно съхраняваната информация, всички връзки към сайта, системата и клиента са криптирани чрез SSL сертфикат.

Тереза се предлага под наем срещу абонаментна такса през сайта Tereza.bg. Системата е потребителски настроена за да започнете работа веднага след регистрация. Тереза под наем е идеално решение за всяка компания, която желае да се фокусира върху основния си бизнес и да остави техническите подробности в ръцете на специалисти.

Прочети повече

Покупка на лиценз е подходящо решение за клиенти със специфични нужди и индивидуален подход при управлението на своите служители. Богатия функционален апарат на системата и множеството възможности за настройки я правят подходящ инструмент за всяка компания без значение от бизнеса, който развива.

Прочети повече