Вход за клиенти
Забравена парола
  • -
  • A
  • +

назад Покупка на лиценз

Контакт Продажба

Телефони

Тел. (058) 603 336
Тел. (087) 87 38 333
GSM: (088) 88 95 111

e-mail

skype

За да отговори на изискванията и на големи компании Тонеган ООД предлага закупуване на лицензи на Тереза, даващи правото продукта да се инсталира върху оборудване на клиента.

При продажба на лиценз Тонеган предлага цялостно решение, включващо както инструментите за работа – самата система с цялата и функционалност, така и висококвалифицирани услуги, свързани с консултации и методическа помощ за първоначални настройки, обучения, инсталация, последваща поддръжка и развитие на продукта.

Утвърдената от Тонеган методология за въвеждане на системата в експлоатация гарантира резултат, който в максимална степен ще отговори на изискванията на всеки клиент без значение от неговите конкретни нужди. Основни нейни стъпки са:

1. Проучване и дефиниране на задание за разработка;
2. Дизайн на системата по направеното задание;
3. Допълнително разширяване на функционалния обхват на продукта;
4. Инсталация на продукта;
5. Обучение и опитна експлоатация за работа;
6. Съдействие при реалната експлоатация и авторски контрол.

При закупуване на лиценз на Тереза всеки клиент получава индивидуална оферта, съобразена с конкретния случай. За да гарантира, че клиентът ще заплати само това, което ще използва като продукт и услуги, Тонеган предлага организиране на среща, при която се дефинира обхвата и се калкулира общата стойност за целия проект.

За заявка на среща за демонстрация и предлагане на оферта следва да се изпрати запитване на sales@tereza.bg или да използвате инструментите, предоставени за целта в сайта.


Форма за Покупка:

Съгласен съм с Правилата за ползване
на сайта Tereza.bgПокупка на лиценз за Тереза или под наем на Tereza.bg ?

Двете версии на Тереза се различават по начина на предоставяне на софтуера и договорните отношения между Тонеган ООД и клиента. На сайта Tereza.bg системата се предлага като услуга под наем срещу заплащане на месечна такса.  Покупка на лиценз препоръчваме на клиенти, които имат специфични изисквания за управление на човешките си ресурси. При колебание коя версия е подходяща за Вашата компания можете да се свържете с нашите консултанти на sales@tereza.bg.


Не сте намерили отговор на въпросите си до тук? въпроси и отговори