Вход за клиенти
Забравена парола
  • -
  • A
  • +

назад Софтуер под наем

Контакт Продажба

Телефони

Тел. (058) 603 336
Тел. (087) 87 38 333
GSM: (088) 88 95 111

e-mail

skype

Софтуер под наем или SaaS (Software as a Service) представлява метод за предлагане (даване на право за ползване) на дадена компютърна система. За да се използва софтуера, предлаган под SaaS, е необходима само проста регистрация и заявяване на нужната конфигурация. Системите отдавани под наем са инсталирани на оборудване на доставчика, който поема грижата за работоспособността им, тяхното обновяване, архивиране на данните на своите клиенти. Всичко, което клиентът следва да направи е да подсигури браузър, свързан с интернет, за да може да работи на наетата от него система.

Предимствата при използване на софтуер под наем са изключително много. Клиентът всъщност натоварва доставчика на услугата с дейности, които иначе сам би следвало да организира. По този начин, доставчикът на услугата се превръща в “изнесен” системен администратор на клиента, отговорен за работоспособността и целостта на използваната от него система.

По правило използването на услугата софтуер под наем се предлага при прозрачно и просто ценообразуване. В зависимост от избраната конфигурация, клиентът е длъжен да заплаща фиксирана месечна такса, като се освобождава от първоначалните инвестиции, свързани със закупуване на лицензи за използване. Практически, за да се използва софтуер предлаган под наем, първоначалната инвестиция на всеки клиент е 0.00 лв.

Tereza.bg е система за управление на човешките ресурси, която се предлага под наем. Тя е подходяща за малки и средни фирми, които биха желали да придобият мощни инструменти за управление на човешките ресурси срещу ниска месечна такса и без първоначални инвестиции.

Системата е предварително настроена, така че след регистрация всеки клиент може веднага да започне работа с нея. В допълнение към това тя предлага опции за донастройване, чрез които може по-точно да отговори на нуждите на всеки конкретен клиент.

За улеснение на клиентите е на разположение калкулатор, чрез който всеки клиент може да изчисли стойността на месечната такса в зависимост от избраната от него конфигурация.Има ли ограничение от къде влизам в Tereza.bg ?

Tereza.bg е уеб базирана система, ако имате интернет тя е достъпна за Вас от всяка точка на света.


Не сте намерили отговор на въпросите си до тук? въпроси и отговори