Вход за клиенти
Забравена парола
  • -
  • A
  • +

назад новини и събития

Тереза.бг - управление на работното време във верига магазини

07.11.2013

През месец ноември, Тонеган успешно приключи внедряването на Тереза.бг в магазинната мрежа на "Меркари България" ООД. 
 
"Меркари България" ООД разполага с 30 магазина разположени във всеки по-голям град в България. Компанията е официален представител на германските фирми за дребна елекродомакинска техника CLATRONIC и AEG за България. В магазините си компанията предлага голямо разнообразие от текстил/дамски,мъжки и детски/, стоки за децата, канцеларски и подаръчни материали, различни аксесоари за дома и градината.
 
Пълната функционалност на продукта на "Тонеган" ООД, Тереза за управление на човешките ресурси обслужва всекидневните нужди на магазините от контрол и управление на работното време, изчисляване на заплати и удръжки, подаване на данни към НАП и НОИ, обработка на трудови договори, следене на отпуски и отсъствия и др.
 
Специално за Меркари България ООД бе разработена допълнителна функционалност за създаване, корекция и контрол на графиците, според които работят служителите в магазинната мрежа на компанията. Всеки обект има възможност сам да създава графика, по който работи, като след това той бива одобряван или коригиран централизирано от отговорника на магазинната мрежа. 

Към всички новини Следваща Предишна