Вход за клиенти
Забравена парола
 • -
 • A
 • +

назад Научете повече за ТЕРЕЗА

 • Функционалност

  Тереза е интегрирана система, предназначена да автоматизира дейностите, свързани с управление на човешките ресурси. Тя е подходящ инструмент както за малки и средни, така и за големи компании със специфични нужди и индивидуален подход при управление на персонала.

  Функционалният обхват на Тереза обхваща дейностите на отдели Личен състав, ТРЗ, Каса и Човешки ресурси. Тя е разработена на модулен принцип, което позволява на всеки клиент сам да определи нужната за него функционалност. Тереза е разработена на принципа на отворените системи, което я прави лесно приспособима към всички конкретни особености на даден клиент. Уеб базираният и интерфейс я превръща в предпочитана система за множество фирми, желаещи да имат свободата да достъпват своите данни по всяко време и от всяка точка без значение къде се намират.

  За да отговори на нуждите както на малки, така и на големи клиенти Тереза се предлага в два варианта - като услуга (под наем) и като лиценз. Основната разлика в двата варианта е, че Тереза под наем е предварително настроена, така че всеки клиент след регистрация да може веднага да започне работа. При продажбата на лиценз системата позволява множество допълнителни настройки, специфични за всеки клиент поотделно. По-подробна информация за двата модела можете да прочете в страници “Абонаментни планове” и “Покупка на лиценз”. • Софтуер под наем

  В последните години се наложи модела за предоставяне на софтуера като услуга, затова и Тонеган, отговаряйки на търсенето на клиентите си и тенденциите в разработването на софтуерни продукти, предлага системата за управление на персонала Тереза като услуга, под наем, на сайта Tereza.bg.

  Софтуер като услуга е концепция, която позволява на потребителите да придобият нужната за тях функционалност без да полагат допълнителни усилия. Достатъчно е само да се заяви необходимата конфигурация и директно да се пристъпи към работа.

  Софтуер под наем добавя следните предимства за клиента:

  Първоначална инвестиция за придобиване, равняваща се на 0.00 лв.
  Изключително атрактивни такси за ползване без скрити суми за плащане;
  Не е необходима инсталация и конфигурация;
  Винаги съобразен с всички промени в законодателството;
  Не е необходим системен администратор за поддръжка;
  Постоянен достъп до данните от всяко място без значение къде се намирате.


 • Абонаментни планове

  Използвайте Tereza.bg за един месец напълно безплатно!

  Всеки нов клиент на Tereza.bg получава един месец (период на обработка) напълно безплатно след избор на конфигурация и регистрация за услугата.

  Цената се определя в зависимост от избраната конфигурация и брой предплатени периоди за обработка на данните. Всеки клиент може сам да провери колко ще му струва услугата, като за целта използва разработения в сайта калкулатор. • Покупка на лиценз

  Тереза се предлага и под формата на инсталационен лиценз, който всяка компания може да закупи и да инсталира върху свое оборудване. За разлика от използването на продукта под наем, където повечето настройки са предварително дефинирани към общи стандарти за работа, то при покупката на лиценз, клиентите могат да се възползват от възможността да променят системата така, че тя по-точно да отговоря на техните специфични нужди.

  Предимствата при закупуване на лицензи на Тереза са:

  Възможност за индивидуални настройки спрямо конкретните нужди;
  Индивидуално разпределение на ролите на екипите, ангажирани с обработката и ползването на информацията;
  Възможност за изграждане на допълнителна логика върху стандартния обхват на системата;
  Създаване на индивидуална политика за управление на достъпа до продукта;
  Управление на данните в зависимост от корпоративните стандарти на всяка една организация.


Какви са предимствата при ползване на софтуер под наем ?

Тереза под наем има редица предимства пред традиционния подход за предлагане на системи за управление на човешките ресурси. Не правите първоначална  инвестиция, плащате според използваното от Вас и  не плащате за поддръжка. Калкулацията на месечна такса и регистрация за тестов период можете да направите на страницата абонаментни планове.


Не сте намерили отговор на въпросите си до тук? въпроси и отговори